Tagliatelle all’uovo fragola e vino Barolo 250g od italského výrobce La Favorita představují nevšední kulinářský zážitek. Tyto vaječné tagliatelle jsou ochucené přírodní jahodovou šťávou a červeným vínem Barolo, což jim dodává jemnou vůni, lehce nasládlou chuť a atraktivní barvu.
Těstoviny jsou vyrobeny tradičním způsobem v regionu Piemont z vysoce kvalitní semolinové mouky a čerstvých vajec. Díky přidanému vínu Barolo – považovanému za jedno z nejprestižnějších vín Itálie – získávají tagliatelle výjimečný chuťový i vizuální charakter. Skvěle se hodí k lehčím smetanovým omáčkám, rybám, mořským plodům nebo k jednoduchému přelití máslem a parmazánem. Díky přírodnímu zbarvení a jemnému aroma přinášejí do vaření eleganci i originalitu. Vyráběny ručně v Itálii s důrazem na kvalitu surovin a tradiční postupy – pomalé sušení při nízkých teplotách zachovává plnou chuť a perfektní strukturu při vaření.