confezione-nuove-coccole-of-bonollo-240-gr.jpg

Pralinky Coccole of s Grappa oF Amarone barrique, Itálie 120g (6ks)

(0x)
PRÁVĚ PŘIJELO
Jednotlivě balené pralinky Coccole of Bonollo s Grappou OF Amarone Barrique.
Oblast:
Veneto,
Výrobce
Premiata Distilleria G. Bertagnolli
Kód
PVV-0050
EAN
80006720054460
Hmotnost
0,12 kg
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
279,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
80,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
199,00 Kč/ks8,47 
ks

Popis

 

Jemná, lehce hořká čokoláda, ve které se snoubí tóny Grappa Of Amarone Barrique, která dává vzniknout jemnému ale neodolatelnému a uspokujícímu smyslovému zážitku....

COCCOLE OF BONOLLO  ....JEDNO VEDE K DRUHÉMU 

Hmotnost : 120g

Složení: hořká čokoláda (kakaová pasta, cukr, kakaové máslo, emulgátor: emulgátor: lecitin (sojový a slunečnicový), přírodní aroma (vanilka), kakao 50% min.), Grappa Amoren Invecchiata 12%, sušené polotučné mléko, invertní cukr, cukr, dextroza, vejce, pšeničná mouka. Může obsahovat stopy  ořechů, pistácií a mandlí

Původ přísad: EU a mimo EU

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVOVÁ HODNOTA PRO 100 g

Energetická hodnota: 2054 kJ / 490 kcal

tuky 24 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g

sacharidy:  61g z toho cukry: 45 g 

vláknina 6,2 g 

bílkoviny 4,7 g

sůl 0,16 g

Výrobce a baleno: Distillerie Bonollo Umberto S.p. A, Mestrino

Skladujte na suchém místě, chraňte před přímým sluncem.

 

Grappa Amarone Of Barrique

je sladká jako přátelství, intenzivní jako potěšení, hladká jako hedvábí. Toto je unikátní Grappa Amarone od Distilleria Bonollo. Vyjímečnost, aromatika vína Amarone della Valpolicella z odrůdy Corvina, Corvinone a Rondinela. Destilace probíhá podle staleté tradice rodu Bonollo, v městečku Mestrino, poblíž Padovy. Archivace grappy je v malých dubových sudech, které dávají grappe její jedinečnost.

Pouze ty nejlepší hrozny  jsou vybrány pro proces "passimento" sušení. Hrozny v období sklizně jsou dány do přepravek, jeden hrozen  vždy vedle druhého. Takto sesbírané hrozny se uloží do skladu, který je určen pro proces passimento. Tento prostor je vybaven velkými ventilátory. V prostoru se drží vyšší vlhkost a vyšší teplota. Dochází zde k sušení hroznů.
Hrozny pro výrobu Amarone se mohou lisovat oficiálně od 15. prosince. Avšak většina vinařů tento proces prodlužuje až do půlky ledna. Hrozny během procesu sušení ztrají 50% své váhy.

Po získání hroznové štávy pro výrobu vína Amarone, se dodává matolina, která je velice intenzivní a má sladkou chuť do palírny Bonollo, kde podle rodinné receptury vytvářejí GRAPPA AMARONE. 

Tato grappa se pak dává ještě do barikových sudů, kde získá až "koňakový nádech", v chuti je nasládlejší, ve vůní jsou výrazné tóny vanilky, medu, sladkého ovoce. 

 

Parametry

Parametry produktu  Pralinky Coccole of s Grappa oF Amarone barrique, Itálie 120g (6ks)

Alergen:
sója, mléko, pšenice, vejce
Datum
30.09.2024
Oblast:
Veneto,

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články