cantuccio pistacchio.jpg

Cantucci D´Abruzzo Pistacchio Cedro 180gr výrobce Falcone, Itálie

(0x)
Tradiční italské cantuccini s pistáciemi a cedrem, ze střední Itálie, kraj Abruzzo.
Hmotnost
180gr g
Oblast:
Abruzzo
Výrobce
Panificio Bo
Kód
BAG180PCc
EAN
8023696008237
Hmotnost
0,23 kg
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
79,00 Kč/ks3,36 
ks

Popis

Tradiční italské sušenky. Historie CANTUCCI  z Abruzza nás zavede na počátek 20.století, do života abruzzských zemědělců. Při oslavách bývala tradice namočit cantucci ve svařeném víně, proslavené pod výrazem " li biscutte tajate a mano". Recept na Cantucci d´Abruzzo věrně sleduje tradiční chuť babiček z Abruzzo.

Cantucci D´Abruzzo ve variantě Pistacchio Cedro jsou vyrobené podle italské cukrářské tradice, z kvalitních surovin. Obsahuji nasekané pistácie a kandované ovoce. Jsou bem palmového oleje, bez hydrobenovaných tuků a konzervačních látek. 

Tyto cantucci jsou ideální k čaji, k dezertnímu nebo sladkému vínu. Výborně se kombinují s limoncelem a nebo barikovanou grappou. 

 

Složení: hladká pšeničná mouka typu „0“ (pšenice), granulovaný cukr, celá pasterizovaná vejce (vejce), kandovaný cedr 8% (cedrová kůra, glukózo-fruktózový sirup, sacharóza,  činidlo: kyselina citrónová (e330), příchutě), pistácie 8%, vejce, surový třtinový cukr, látky zvyšující chuť (difosforečnan dvojsodný, hydrogenuhličitan sodný), máslo (mléko), med, příchutě, sůl.

Vyrábí se v továrně, která používá: pšenici, mandle, vlašské ořechy, lískové ořechy, sóju. skladujte na chladném a suchém místě

PRŮMĚRNÉ HODNOTY 100 GR
Energetická hodnota: 1661 kJ / 394 kcal

 tuk: 7,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g

sacharidy: 70,4 g z toho cukry: 27,6 g

 vlákna 3,4 g

bílkoviny: 8,8 g

 sůl: 0,29 g

Parametry

Parametry produktu  Cantucci D´Abruzzo Pistacchio Cedro 180gr výrobce Falcone, Itálie

Hmotnost
180gr g
Lhůta trvanlivosti
14.11.2024
Alergen:
pšenice, vejce, ořechy pistácie, mandle
Oblast:
Abruzzo

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články