BOTT_800102_ETI329_ SIDRO ALPINO MELCH 50 CL.jpg

ALPINO, medium SIDRO, jablečný cider, TRENTINO, Melchiori , MADE IN ITALY 0,5L, 5% vol.

(0x)
DOPORUČUJE MICHAELA
Italský jablečný cider, vyráběný fermentací čerstvých jablek metodou autoclave. Výsledkem je velmi elegantní šumivý cidr, který je ideální variantou pro přípitek ale popíjení i celý večer.
Barva:
slámově žlutá
Objem láhve:
0,5L
Oblast:
ITÁLIE
Obsah alkoholu:
5%
Výrobce
Melchiori
Kód
800102
EAN
8017938003746
Hmotnost
0,45 kg
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
99,00 Kč/ks4,21 
Množstevní sleva
od 6 ks sleva 8 %
ks

Popis

 

ALPINO = JABLEČNÝ CIDER

  • získaný fermentací nevýrazných žlutých jablek, Nealkoholické a připravené k použití
  • lehký, jemný
  • lichotivý
  • plný spousta vjemů 
  • výborná náhražka piva,
  • perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer,
  • při jídle se velmi dobře osvědčuje v kombinaci s prvními chody a dezerty.

CO TO JE SIDRO Sidro =Cider je zkvašené ovoce, s výjimkou hroznů, vhodně upravené ke konzumaci. Nejkonzumovanější a nejvyráběnější jablečný mošt je určitě ten, který pochází z fermentace jablek: je to živý, svěží, historický, příjemný a šťastný produkt, který si můžete vychutnat kdykoli během dne.

Žlutě zbarvený, mírně alkoholický, kyselý nebo sladký nápoj, vyznačující se zvláštními a odlišnými vůněmi pocházejícími z použitého ovoce a použitého způsobu výroby, který může být charmat, kde produkt fermentuje v autoklávu, nebo klasickým způsobem, kdy produkt fermentuje v láhev.

JAK SE ZRODIL SIDRO MELCHIORI   vášeň se zrodila ze setkání Alberta Corazzolly a jeho manželky Lucii Maria Melchiori s Lorisem Dall'Acqua, prestižním vinařem a partnerem vinařství Col Vetoraz poblíž Valdobbiadene. Sdílení znalostí o jablečném moštu, jeho tradici v některých evropských regionech, jako je Normandie, Asturie, Somerset a Alberto, a povědomí Lucii Marie o životě ve Val di Non, s výjimečnou produkcí jemných jablek byly hlavními složkami zrodu řemeslného cidru  Melchiori. Touha po inovacích a dávat hlas novým podnětům, využívání místních surovin, touha nabízet kvalitní řemeslný produkt, šíření kultury cidru v Itálii nás vedli k realizaci tohoto  snu. Nákup prvních nerezerových tanků autoclave  a fermentace první jablečné šťávy proběhla na podzim roku 2002, což byl výjimečný rok, který dal produkt  s vynikajícím obsahem cukru, dobrou úroveň taninu a perfektní kyselostí. Rozhodli se tedy zahájit skutečnou výrobu v rámci firmy Melchiori. Dále touha inovovat, stále hledat nové podněty, vedla majitele k tomu, aby se vydali touto cestou
se třemi jednoduchými cíli:

  • použití místních surovin
  • kvalita produktu založená na způsobu výroby
  • šíření kultury cidru v Itálii

Složení:  jablečný cidr vyráběný z čerstvých jablek z kraje Trentino

 

Oblast: Trentino, Itálie

Objem: 0,5L 

PRŮMĚRNÁ VÝŽIVA NA 100 ml:

Energetická hodnota: 247 kJ / 58 kcal 

tuk: do 0,5 - z toho nasycené mastné kyseliny: do 0,1

sacharidy: 14 g - z toho cukry: 13g

vláknina: do 0,5

 bílkoviny: do 0,5

 sůl: do 0,01

Šarže je uvedena v horní části lahve, u hrdla. 

Stejně jako u všech přírodních produktů, barva, chuť a usazenina muže se lišit u produktů. 

Skladujte na suchém místě, chraňte před sluncem a teplem. Před otevřením, zatřepejte a poté zahřejte. NEVAŘTE!

Po otevření, uchovejte v ledničce. 

Vyrobeno v Itálii

MELCHIORI VÝROBCE : 

HISTORIE RODINY 

Společnost vznikla z lásky k oblasti, z nichž pocházejí, údolí Val di Non, k úžasnému ovoci, které nabízí. JABLKA

S pozorností a jednoduchosti zpracovávají tuto surovinu k výrobě jablečného octa, jablečné štávy, jablečného moštu. Inspirování  chutí území nabízí taky ručně vyráběné pivo. 

Společnost vznikla v roce 1994 Lucia Maria Melchiori a Alberto viděli ve výrobě jablečného octa příležitost vytvořit společnost zaměřenou na zpracování místního ovoce. 

Cílem je vytvářet produkty, které jsou dobře známé a které splňují standardy kvality: 

  • přírodní
  • originální
  • samozřejmě chutné

 

Z tohoto důvodu mají i širokou nabídku BIO PRODUKTŮ, které respektují životní prostředí a zdraví lidí.Budocnost nových generací je rovněž i v našich rukou. To je důvod, proč chtějí zanechat prostředí co nejméně znečištěné díky neustálým inovacím a především tím, že jdeme dobrým příkladem. 

 

Parametry

Parametry produktu  ALPINO, medium SIDRO, jablečný cider, TRENTINO, Melchiori , MADE IN ITALY 0,5L, 5% vol.

Barva:
slámově žlutá
Objem láhve:
0,5L
Oblast:
ITÁLIE
Obsah alkoholu:
5%

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články