Tmavý balsamikový krém vhodný hlavně na palačinky, puding, ovoce, zmrzlinu , stařené sýry. Velmi zajímavé je i propojení na Carpaccio
Crema di Balsamico all´ Arancia (pomeranč) glazé 220gr, výrobce Acetaia Casanova Leonardi, Modena, Itálie
- Běžná cena
169,00 Kč s DPH/ks
- Ušetříte
- 10,00 Kč s DPH
- Naše cena s DPH
- 159,00 Kč/ks6,77 €
- Množstevní sleva
- od 6 ks sleva 5 %
Popis
Složení: vařený vinný mošt koncentrovaný, Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 25% , modifikovaný kukuřičný škrob, aroma pomeranče
Obsahuje siřičitany
Parametry
Parametry produktu Crema di Balsamico all´ Arancia (pomeranč) glazé 220gr, výrobce Acetaia Casanova Leonardi, Modena, Itálie
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Články
Alternativní zboží
Jedná se o krémovou konzistenci balsamikového octu s příchutí fíky. Fíky jsou přírodní aroma. Skvělé ke zrajícím sýrům, Doporučené servírování: zrající sýry, salámy, Foie Gras, čokoláda, pudink.…
Crema di Balsamico ai Fichi, (fíky), glazé, Acetaia Casanova, 220gr, Itálie
Tmavý balsamikový krém, ideální na zmrzlinu, čerství sýry (ricotta, stracchino, mascarpone), jogurt, panna cotta, tříště, smažené koblížky, čerstvé ovoce.
Crema di Balsamico ai Lamponi (malina) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Balsamikový krém vhodný na pečené maso, hlavně hovězí nebo vepřové nebo kuřecí, na grilované maso, na smažené brambory, na sýr pizza, sendviče a jednohubky, rizotto. Skvělé pro dekoraci při poslední…
Crema di Balsamico al Tartufo (lanýžový) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Tmavý balsamikový krém vhodný na losos, na marinované ryby, na carpacio, na sýry (Mozzarela, ricotta, mascarpone, scamorza), na jogurt, na panna cottu, na zmrzlinu, na sorbety, na smažené sladkosti,…
Crema di Balsamico al Mango (mango) glazé 220gr, výrobce Acetaia Leonardi,…
Bílý balsamikový krém, ideální k ústřicím, k marinovaným rybám, k bílému masu, k smaženému sladkému těstu, základ pro koktejly
EXPIRACE Crema di Balsamico al Limone (citrón) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Balsamikový krém vhodný na míchané saláty, maso, salámy, ryby, tramezzini, pizza, smažené brambory, sýry, ovoce a zmrzlina. Skvělé pro dekoraci při poslední úpravě pokrmu na talíři. Tradiční přímo z…